Martin Svensson Bygg & Transport

Skåne län

Information

I Hörby finns det ett Enskild firma som heter Martin Svensson Bygg & Transport. Det finns flera bolag som liknar Martin Svensson Bygg & Transport i Skåne län. Hörby är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Martin Svensson Bygg & Transport är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2010-02-13 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 2003-06-06 så har Martin Svensson Bygg & Transport varit registrerat och sedan 2008-01-31 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Martin Svensson Bygg & Transport och det finns fler bolag som är det i Hörby.

Vill man komma i kontakt med Martin Svensson Bygg & Transport så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Martin Svensson Bygg & Transport så kan ni göra det på .

Bedriva tillverkning, uthyrning och handel, innefattande import och export av transportmedel och fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Svensson, Sven-Olof Martin som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Martin Svensson Bygg & Transport har 601023-XXXX som sitt organisationsnummer.