Veteran Garaget i Hörby

Skåne län

Information

600424-XXXX är organisationsnummer för bolaget Veteran Garaget i Hörby. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Veteran Garaget i Hörby är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hörby som är den kommunen som Veteran Garaget i Hörby finns i.

Veteran Garaget i Hörby har varit registrerat sedan 1995-08-24 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Veteran Garaget i Hörby så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Veteran Garaget i Hörby är och det finns flera bolag i Hörby som också är .

Firmatecknare för Veteran Garaget i Hörby är följande:

Vill ni komma i kontakt med Veteran Garaget i Hörby så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Fordonsverkstad med försäljning av bil, lantbruksmaskiner och delar till fordon samt lantbruk.

Det finns olika personer som har en koppling med Veteran Garaget i Hörby och det är Lif, Kerstin Marianne som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma,